Britanci biranim rečima govorili o Đokoviću: "Sjajan je igrač, jedan od najvećih svih vremena"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Džo Salisburi i Džek Drejper izneli su svoja očekivanja pred meč Dejvis kupa

Dejvis kup selekcija Srbije će u četvrtfinalnom meču pomenutog takmičenja odmeriti snage sa Velikom Britanijom. Taj duel je na programu u četvrtak od 16. časova, a svoje viđenje situacije izneli su britanski teniseri Džek Drejper i Džo Salisburi.

Prema projektovanom žrebu, Drejper će sutra ukrstiti rekete sa Laslom Đereom.

- Imaju Đerea, Kecmanovića, tu je i Krajinović. Sva trojica su sjajni igrači, mislim da su svi Top 50, Top 60 na svetu. Ne znam sa kim ću igrati, ali će svakako biti teško. Nisam igrao sa Đereom ranije, ali sa Kecmanovićem jesam prošle godine. Spreman sam da se borim za svaku lopticu - pohvalio je svog rivala Britanac.

Takođe, pomenuo je i najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića.

- Gledao sam ga na završnom Mastersu. Neverovatan nivo. Većina momaka protiv kojih je igrao su takođe bili na velikom nivou, sve je jasno, jer su to teniseri iz Top 8. Sjajan je igrač, jedan od najvećih svih vremena. Biće veliki izazov za nas. Ipak, mislim da je čitav tim spreman da se suoči sa Srbijom i da se bori, pa šta bude - rekao je Drejper.

Sa druge strane, dubl igrač Velike Britanije Džo Salisburi, govorio je o potencijalno meču sa Novakom Đokovićem, jer ukoliko bude bilo potrebno najbolji srpski teniser će igrati i dubl meč.

- Veliki je izazov igrati protiv Novaka, očigledno. Ne igra mnogo dublove, to svi znamo. Ali, on je verovatno najbolji igrač koji je ikada držao reket. Da, biće teško, ali smo spremni i jedva čekamo duel - rekao je Salisburi.

Podsetimo, pobednik ovog duela će se u polufinalu Dejvis kupa sastati sa boljim iz meča Holandjia-Italija.

(Telegraf.rs)

Video: Novak trenira zajedno sa Krajinovićem: Filip na terenu posle dosta vremena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    22. novembar 2023 | 17:03

    "Jedan od najvećih svih vremena"..🤣🤣🤣 Rekoše prozirni kongoloidni "majstori" tenisa za NAJVEĆEG !!! 💪🏻🏆🇷🇸🇦🇹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA