Prvi Novakov rival na DK: " Na kraju dana, on je samo još jedan igrač! Voli kada je publika protiv njega"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Najavljuje Nori žestoku borbu

Dejvis kup reprezentacija Srbije u četvrtak od 16.00 časova igra četvrtfinali duel na završnom turniru pomenutog takmičenja protiv Velike Britanije!

Ako sve bude onako kako je ranije planirano, Kameron Nori bi trebalo da bude prvi rival Novaka Đokovića.

- Zaista je impresivno ono što radi i na kojem nivou je spreman da igra sve vreme, čak protiv najboljih na svetu. Biće interesantno, mnogo navijača, veliki je "hajp". Drugačiji pritisak. Mislim da će to raditi na našu vodenicu i to volimo. Imamo dobar tim, spremni smo da se takmičimo - rekao je Nori i nastavio da priča o Đokoviću:

- Mislim da voli kada je publika protiv njega. Odigrao sam dobar prošli meč protiv njega, ali je bio prejak za mene tog dana. Biću ono što jesam, daću sve što imam, jer jer velika privilegija igrati za svoju zemlju, igrati protiv Novaka. Ne mogu da dočekam, to je veliki izazov i mislim da smo spremni za Srbiju. Na kraju dana, on je samo još jedan igrač, potrudiću se da trčim po svaku lopticu i da dam sve od sebe.

Nastavio je Nori i dalje da govori o Noletu.

- Nekako, napravi teren veoma malim. To mu je najveće oružje. Imate osećaj da uvek morate da date i ono što nemate, ali najbitnije je da budete ono što jeste. Njegov servis je prilično zapostavljen kada se priča o kvalitetima. Protiv Sinera u Torinu je pogađao stalno tamo gde treba, prvih set i po je bio na neverovatnom nivou.

- Biće dosta borbe na mom servisu, a kada dođe obratna situacija, tu ću se isto boriti. Želi da preuzme kontrolu nad svakim poenom, ali neću žuriti. Uvek se loptica vrati i moraću da trčim više nego uobičajeno što činim. Kao da se stalno kreće i sve živo brani. Ali, spreman sam za njega, igrali smo nekoliko puta. Kao što sam rekao, biće veliki izazov.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Škorpion

    22. novembar 2023 | 17:14

    Sinko znamo, borićeš se ......svi tako krenu u borbu ali na kraju.......6:3 6:2 za Noleta je max što možeš izvući.

  • Savo

    22. novembar 2023 | 17:43

    Igrač kao i svaki drugi!?

  • Tatjana Deutschland

    22. novembar 2023 | 18:13

    Ti si jedan izuzetno glup čovek a teniser ispod proseka......Novak je za sve Vas iskompleksirane T A T A.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA