Troicki najavio skakanje iz aviona, Đoković puca od samopouzdanja: "Kada osvojimo salataru..."

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 8

Otkriveno kako će srpski teniseri proslaviti eventualnu titulu

Dejvis kup reprezentacija Srbije održala je konferenciju za medije pred duel sa Velikom Britanijom u četvrtfinalu ovog takmičenja!

Srbija protiv Britanaca igra u četvrtak od 16.00 časova i u slučaju pobede rival će joj biti Italija ili Holandija, dok su se na konferenciji pojavili svi igrači, uključujući i Novaka Đokovića, kao i selektor Viktor Troicki.

Nakon što je Novak govorio za inostrane medije, prvo pitanje na srpskom bilo je za Troickog i eventualni način na koji će se titula proslaviti. Podsetimo, te 2010. se kompletna ekipa ošišala.

- Imamo par ideja, ali se nismo još usaglasili. Rekli smo davno da je skakanje iz aviona, imali smo i neke druge ideje, ali evo momci kažu da je to definitivno izgleda ostalo - rekao je Troicki koji se osvrnuo na dubl i kombinaciju Novak Đoković - Miomir Kecmanović:

- Novak i Miša su igrali u Parizu dubl i po nama igrali su sjajno. Dobili su dubl par priličlno lako. To što smo videli nam se svidelo i daje nadu da imamo opciju ako dođe do dublova. To ne isključuje druge igrače u timu. Nemamo dubl specijaliste, ali imamo igrače koji umeju da se snau. Englezi jesu favoriti, ali verujemo u naš tim.

Novak Đoković, Dejvis kup tim Srbije Foto: Telegraf.rs

S duge strane, na pitanje Telegrafa za Đokovića i koliko bi mu eventualno značila pobeda za reprezentaciju, uz ove sjajne rezultate u 2023. godini značila, Novak je bio jasan:

- Ovo je jedna od mojih najboljih sezona. Ako, odnosno kada osvojimo salataru, biće najbolja. Tako da je to jedan savršen podatak.

Kada su u pitanju odgovori za inostrane medije, tu je praktično samo Nole govorio:

- Velika je čast igrati dobiti poziv od selektora. Ovo je najvažnije timsko takmičenje u tenisu. Imamo šansu da se borimo za titulu. Što se tiče Britanije, jedna je od najvećih teniskih nacija. Endi i Džejmi Mari nisu tu, ali Velika Britanija ima dosta opcija i u singlu i u dublu. Jak su tim. U dublu imaju jedan od najboljih timova, Skupski i Salisberi. Ako dođe do dubla, probaćemo da izaberemo pravu kombinaciju da im se suprotstavimo.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makelele

    22. novembar 2023 | 17:12

    Nole, brate. Nisam ja dostojan da tebi o tenisu govorim. Samo jedno hoću da kažem. Nole, batali ti te Dejvis kupove. Gledaj ti grenslemove što više da osvojiš. To najviše boli one koji te ne vole!

  • M park

    22. novembar 2023 | 14:10

    Novak bog nas

  • ...

    22. novembar 2023 | 17:06

    Dal je moguce da nemamo trenera!? Ovaj mali Troicki je smesan za tu ulogu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA