Novak Đoković se oglasio i poslao poruku navijačima pred Dejvis Kup: "Da donesem sve pobede mojoj zemlji"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Novak je motivisan za novi uspeh

Najboljeg tenisera sveta Novak a Đokovića do kraja sezone očekuje nastup na Završnom mastersu u Torinu, a onda sledi nastup u Dejvis Kupu. 

Tim povodom oglasio se Novak i poručio:

- Zdravo svima! Uzbuđen sam što ću biti deo reprezentacije Srbije na finalnom turniru Dejvis kupa koji se igra u Malagi. Ostalo je još nekoliko sedmica dok ne počne takmičenje na kojoj će učestvovati osam najboljih ekipa na svetu. Borićemo se za najprestižniji reprezentativni trofej u našem sportu - rekao je Novak i dodao:

- Uvek je velika čast i zadovoljstvo igrati za Srbiju. Mi smo osvojili titulu 2010. godine i to je zapravo jedna od mojih najlepših uspomena u karijeri. Radujem se što ću se za trofej ponovo boriti sa mojim drugovima iz tima. Nadam se da ću biti zdrav i da ću moći da donesem sve pobede svojoj zemlji. Pozivam sve iz Španije, ali i one van granica ovde zemlje da dođu i podrže nas.

Da podsetimo, PNovak će učestvovati na završnom Mastersu u Torinu koji počinje 13. novembra.Đoković brani pehar i 1.500 poena, a biće mu dovoljna samo jedna pobeda da sigurno obezbedi prvo mesto na ATP listi.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dani

    8. novembar 2023 | 12:40

    Ja znam da ces ti uraditi sta je do tebe ali tvoje kolege u Reprezentaciji su teski amateri od njih ne treba bas nista ocekivati.

  • Sta reci

    8. novembar 2023 | 12:40

    GOSPODIN, BOG TI DAO ZDRAVLJA I SRECE

  • SRB

    8. novembar 2023 | 12:37

    Osim tebe Nole ostali su amateri jedino kad bi Nole odigrao sve sam onda bi i pobedili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA