Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Đoković - Grikspor u osmini finala turnira u Parizu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Nole brani finale u Francuskoj

Novak Đoković učešće na Mastersu u Parizu nastavlja već u četvrtak, pošto će u večernjim časovima u osmini finala odmeriti snage sa Talonom Griksporom.

Direktan prenos meča možete pogleati na TV Sport klub 1 ne pre 19:30, pošto su čak četiri duela zakazana pre Novakovog. Takođe, tekstualni prenos možete pratiti na Telegraf Sportu.

U drugom kolu Nole je eliminisao Tomasa Martina Ečeverija sa 2-0 i bez mnogo umora zakazao meč sa Holanđaninom.

Za razliku od srpskog tenisera Grikspor je počeo od prvog kola i najpre izbacio Kristofera Jubenksa, zatim i Alehandra Davidoviča-Fokinu.

Oni su do sada odigrali dva međusobna duela i oba puta je pobedio Nole, ove sezone u Dubaiju i pre dve godine na US Openu.

(Telegraf.rs)

Video: Novak se oglasio povodom kraja sezone: Evo šta ga čeka od trunira

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    2. novembar 2023 | 16:52

    Rts ne prenosi ništa, a uzima novac od pretplate. Džabolebonje dele šakom i kapom naše pare u raznim kvizovima i repriziraju serije po 101 put , ali sport ništa.....

  • Nenad

    2. novembar 2023 | 08:26

    Nemam Sport klub.

  • Dalibor

    2. novembar 2023 | 21:54

    RTS prenosi skoro sve.Gde ste gledali SP u fudbalu,SP u košarci,Ligu šampiona,odbojku, Olimpijske igre,Vimbldon...To što se tiče kvizova,to je za svaku pohvalu,a serija ima i novih i dobrih repriza.Jednostavno vama je krivo što je RTS najgledaniji i to Pink nikada biti neće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA