Šok u Parizu: Alkaraz ispao od 45. tenisera sveta!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 21

Ne cvetaju ruže mladom Špancu

Novi šok u svetu tenisa! Mladi španski teniser Karlos Alkaraz, eliminisan je u drugom kolu ATP Mastersa u Parizu od Romana Safiulina sa 2:0 u setovima.

Ovim porazom, Karlitos je nastavio niz loših rezultata, nakon što je prethodno ispao u osmini finala turnira u Šangaju.

Što se samog meča tiče, Alkaraz je bolje počeo, pa je već u trećem gemu došao do brejka. Ipak, već u narednom gemu, Safiulin je uspeo da vrati brejk, a potom u osmom gemu da dođe i do još jednog.

Na kraju se to ispostavilo kao dovoljno za osvajanje prvog seta - 6:3. Ista situacija viđena je i u drugom setu. Delovalo je da je Alkaraz uspeo da uhvati ritam, došao je do brejka u četvrtom gemu, ali je potom u dva uzastopna gema na svoj servis izgunio brejk, što ga je na kraju koštalo i poraza, nakon što je Rus osvojio drugi set sa 6:4.

Safiulin, koji je ovim trijumfom dodatno "olakšao" Novaku, u narednom kolu igraće protiv sunarodnika, Karena Kačanova, koji je bio bolji od srpskog tenisera Lasla Đerea sa 2:0.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marinko

    31. oktobar 2023 | 23:13

    Pozdrav! Izuzetno talentovani poštovani španac prvo treba da dođe do veličine svog zemljaka teniskog velikana Nadala, pa onda da pomišlja na eventualno rivalstvo sa najvećim svih vremena u ovom sportu! To rivalstvo ne postoji niti će ikad biti zbog ogromne razlike u godinama života i vremenu provedenom kao prepoznatih u ovom sportu! Hvala!

  • Damir

    31. oktobar 2023 | 22:42

    Mislim da mu je to pocetak kraja.Nole je jedan i neponovljivi.Kralj tenisa!Hrabro grabi i ucvrscuje svoju prvu i nedostiznu poziciju i rekorde u svim segmentima.Ponos Srbije NO 1 🇷🇸🏆

  • Srle

    31. oktobar 2023 | 22:59

    Pritisak je učinio svoje. Kad je video Noleta,to je dodatno povećalo pritisak !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA