"Izvini Novače, ali Rafa je bolji, moraćeš da živiš s tim": Rud poslao poruku Đokoviću koja može da zaboli

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 20

Ovoga puta je Norvežanin ostao pri svom mišljenju

U finalu Rolan Garosa ove godine, Novak Đoković je u velikom finalu slavio protiv Kaspera Ruda sa ubedljivih 3:0, a čini se kao da Norvežanin taj poraz i nije baš zaboravio, o čemu govori i njegov novi intervju za "TennisTV". Norvežanin je zbog toga "potkačio" Srbina, ali na šaljiv način.

Tokom prethodnog perioda, Novak Đoković je odlučio da pauzira malo sa tenisom, kako bi se pripremio za završni Masters, što je iskoristio i da učestvuje na Rajder Kupu u golfu, koji se igrao u Rimu u Italiji, a zbog toga je biloi posvećeno pitanje Kasperu Rudu, koji je takođe imao poziv da učestvuje na turniru

Naime, tokom intervjua, Rud je upitan da oceni - ko je bolji golf igrač, Rafael Nadal ili Novak Đoković?

- Rafa, Rafa je bolji. Izvini Novače, ali... Pobeđivao si Rafu mnogo puta na (teniskom) terenu, ali ga ne bi pobedio i u golfu, moraćeš da živiš s tim - rekao je Rud, koji je potom i dodao da je uživao na Rajder Kupu.

- Pitali su me da budem deo Ol-star meča u kom je Novak igrao i bilo mi je žao što sam morao da ih odibjem, jer sam igrao u Pekingu. Bilo je zabavno videti Novaka, njegov zamah je bolji nego što sam očekivao.

(Telegraf.rs)

Video: Rubljov osvojio titulu, pa radio zgibove usred kluba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    6. oktobar 2023 | 09:34

    Ljudi, rec je o golfu.Cemu pljuvanje odmah?

  • JON

    6. oktobar 2023 | 10:58

    Nemoj bre Kaspere. Naterat ces ga da pocne sa golfom. A znas i sam, sta pocne, to dotera do perfekcije. Ni Tiger Woods mu ne bude ravan.

  • Зоран

    6. oktobar 2023 | 13:13

    Колико су људи постали површни и читају само наслове, а да немају стрпљења да прочитају и кратке текстове као што је овај показују негативни коментари на ову симпатична и шаљиву Рудову изјаву која управо говори колико поштује Новака као тенисера. Ја бих само додао, ако Новак одлучи да озбиљније тренира голф и ту ће постати, ако ништа више, онда најбољи голфер међу тенисерима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA