Vreme čitanja: oko 1 min.

Otišao u penziju teniser kog mnogi pamte po onoj izjavi o Đokoviću i balkonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pelja se povukao u 33. godini

  • 1
Stefani Demner Printskrin: Instagram/stephaniedemner

Argentinsi teniser Gvido Pelja najavio je povlačenje iz profesionalnog tenisa nakon impresivne karijere koju je odlučio da završi u 33. godini!

Pelja miza sebe ima jednu ATP titulu i 2019. je bio u TOP 20 igrača, dok mu je najbolji uspeh na Grend slemovima četvrtfinale Vimbldona pre četiri godine.

- Sa ogromnom mešavinom osećanja i velikim olakšanjem mogu da kažem da sam odlučio da stavim tačku na svoju karijeru profesionalnog tenisera. Bilo je to neverovatno putovanje, sa mnogo lepih stvari koje su mi omogućile da proživim trenutke koji ne mogu svi i za to ću mu biti večno zahvalan. Želim da se zahvalim svojoj porodici koja je uvek bila uz mene i od prvog trenutka - rekao je Pelja.

Argentinca će mnogi pamtiti i po onoj čuvenoj izjavi kada je u pitanju Novak Đoković, odnosno mkada se žalio na smeštaj u karantinu pred Australijan open.

- Balkon Novaka Đokovića je veći od mog smeštaja. Kada budem napustio sobu, jedini cilj mi je da se ne povredim. Znali smo odmah šta je protokol i šta će se desiti. Očekivao sam nekoga poput Rafaela Nadala ili Dominika Tima da se takođe oglase, da deluju na neki način. Ne možete u ovim uslovima da igrate na najvećem nivou. Veoma sam iznenađen ćutanjem Rafaela Nadala i Dominika Tima. Oni su u Adelejdu, mi u Melburnu. Đoković je, ako ništa, bar pokazao namere da pomogne. Ovde je onaj koji organizuje turnir bio vrlo jasan. Njih zanimaju tri igrača, oni imaju poseban karantin u Adelejdu. Zašto ste nas doveli ovde na turnir. - rekao je Pelja.

Takođe, za Pelju se uvek govorilo da ima jednu oa najseksi supruga kada su u pitanju tenisri na Turu. U pitanju je model Stefani Demner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rajko

    16. septembar 2023 | 21:42

    Zena MU je sve samo nije lepa , ima lice ko one ruskinje sto zive na granicu sa Moldavijom 😬

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA