Amerikanac nikada otvoreniji: "Novak Đoković je najbolji sportista sveta u ovom momentu!"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Posle tri osvojene Grend slem titule, Novak će imati priliku da sa reprezentacijom Srbije osvoji još jedan trofej Dejvis kupa

Nekadašnji američki teniser Endi Rodik rekao je da nema poente raspravljati o tome da li je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena.

- Dominacija Novaka i način na koji konstantno pobeđuje je totalni apsurd. Verovatno najpouzdaniji igrač koji je ikada igrao ovaj sport. Ne bih se nikada kladio protiv njega, na bilo kojoj podlozi i na bilo kojoj podlozi. Nemoguće je izmisliti argument protiv toga da je najbolji ikada. Kao da dokazujete gravitaciju - rekao je Rodik.

On je nastavio u istom tonu dotakavši se nedavno ugraviranog broja 24 na Grend slem tituli.

- Sada je izjednačio broj osvojenih titula sa Margaret Kort, ali on želi sve rekorde i verovatno će doći do broja 25. Nakon toga, verovatno će igrati protiv svoje senke, jer više tamo nema ništa za njega. Doći će do toga da stoji između motivacije i onoga što mu telo govori. Nikada ne uzimajte zdravlje zdravo za gotovo, pogotovo kada vam se približava kraj karijere. Njegovo telo je u stanju da nastavi još nekoliko godina. Nije uopšte čudno reći da je on najbolji sportista planete u ovom momentu - kazao je Rodik.

Posle tri osvojene Grend slem titule, Novak će imati priliku da sa reprezentacijom Srbije osvoji još jedan trofej Dejvis kupa jer je naša selekcija izborila završni turnir i četvrtfinale tog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA