"Nisam video da Đoković preokreće, kako je to uradio?": Britanac u čudu zbog Novaka postavio bitno pitanje

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Sada je samo 20 bodova između njega i Alkaraza na vrhu ATP liste, te slede pripreme za US Open koji počinje za sedam dana

Bivši teniser Greg Rusedski, kao i mnogi velikani belog sporta, reagovao je na epski preokret Novaka Đokovića i preokreta protiv Karlosa Alkaraza u finalu Sinsinatija.

- Ovo je najbolji povratak Novaka ikada. Nisam video da Đoković preokreće nakon minusa od jednog seta i brejka. Doživeo je toplotni udar. Kakav šampion i kakva predstava. Kako je uspeo ovo da preokrene? - zapitao se Rusedski.

Đoković je u jednom momentu klizio u poraz, ali je u osmom gemu drugog seta uspeo da preokrene momentum i nakon skoro četiri sata igre da odnese titulu.

Sada je samo 20 bodova između njega i Alkaraza na vrhu ATP liste, te slede pripreme za US Open koji počinje za sedam dana.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Jovanović nezadovoljan posle derbija: Čiji je interes da se Partizan dovede u ovo stanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN CG

    21. avgust 2023 | 18:58

    Vi to nikada necete saznati. Naš Novak jedan jedini najbplji . Kod nas ima izreka na muci se poznaju junaci , a to su za vas španska sela . Idemooo Noleee breee takooo jeee...💕💕💕

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA