Alkaraz sam sebi povredio prst: Besno lupao rukom po stolici, pa se pokajao i pozvao doktora

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Španac bio ljut zbog gubitka drugog seta

Izliv besa koštao je Karlitosa Alkaraza manje povrede u finalu turnira u Sinsinatiju. Posle gubitka drugog seta, on je potpuno izgubio živce i "istresao se" na stolici.

Naime, pošto je Novak otišao u toalet posle dobitka tajbrejka, Karlitos je krenuo svom snagom da svojom desnom rukom udara stolicu.

Tom prilikom je, očigledno, previše jako udario jednim prstom, koji je povredio, pa se brzo pokajao i pozvao doktore upomoć.

Oni su morali da previju prst i da intervenišu, a u narednim gemovima videlo se da Karlos ne drži reket kako inače to radi.

Očigledno je da je Alkaraz malo preterao u ovoj situaciji.

(Telegraf.rs)

Video: Novak spasao meč loptu i posle skoro četiri sata epski srušio Alkaraza: Najbolji poeni sa meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раде

    21. avgust 2023 | 07:12

    Naravno da je preteralo svetsko cudo od deteta u svetu tenisa.al to nije radio on alkaraz kako kaze za sebe vec hemija u njega koju uzima da bi imao snage a to se pocelo pokazivati da gospoda hemicari kod njega ne moze da se kontrolira.oni su njega ubedili da ce imati nadmocnu snagu u odnosu na protivnike i mali je to bukvalno shvatio da ce protivnike da gazi ko od sale.al se zajebali u proceni.al verujemda ce mu za sledeci turnir pojacati dozu iz laboratorije jer nesme Nole da bude vise najbolji.videcemo koliko ce telo novog svetskog cuda izdrzati svu tu hemiju u sebi

  • Mija

    21. avgust 2023 | 09:12

    A kazna za izlive besa po stolici??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA