Identična kvota na Alkaraza i Đokovića: Evo ko su favoriti za osvajanje Sinsinatija

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sudeći prema prognozama očekuje nas najzanimljiviji Grend slem

Glavna priprema za poslednji Grend slem turnir u sezoni u Njujorku je masters u Sinsinatiju i na njemu će se naći sva najbitnije imena sa vrha ATP liste.

Povratak Novaka Đokovića na američko tlo već je dočekan sa velikim oduševljenjem, a koliko nas uzbuđenja očekuje potvrđuju i kvote koje su izašle uoči početka turnira.

Srpski teniser je očekivano prvi favorit, međutim ovog puta je odmah uz njega na istom stepeniku i Karlos Alkaraz. Mozzart na njih dvojicu daje identičnu kvotu 3, što je verovatno i očekviano s obzirom na to da je Nole slavio u Parizu, a Španac u Londonu.

Na to treba dodati da je Karlitos aktuelni osvajač US Opena, dok bi Đoković u slučaju trijumfa to učinio treći put.

Danil Medvedev se postavlja na treće mesto liste potencijalnih osvajača prema Mozzart-u sa kvotom 7. Rus je 2021. godine bio šampion, međutim njegova promenljiva forma i pre svega stil igre ga sputavaju da bude konstantan.

Odmah iza njih je i aktuelni osvajač mastersa u Torontu Janik Siner. Trijumfom u Kanadi Italijan je najavio samo delić svog potencijala, a ukoliko je on vaš pik račlunajte na kvotu 15.

Mozzart listu top deset favorita čine i Stefanos Cicipas sa kvotom 17, Andrej Rubljov i Holger Rune sa 20 odnosno 25, baš kao Aleksandar Zverev sa 35 odnosno Frensis Tijafo i Tejlor Fric sa kvotama po 40.

Kompletnu ponudu možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković odradio poslednji trening u Crnoj Gori pred put u Sinsinati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA