"Za mene je to nešto ludo i pokušavam da uživam u tome": Alkaraz govorio o Đokoviću pred Sinsinati

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Karlitos otkrio i šta su mu glavni prioriteti

Španski teniser Karlos Alkaraz priznao je pred početak mastersa u Sinsinatiju da mu se sviđaju te bitke koje vodi sa Novakom Đokovićem!

To se posebno odnosi na one za prvo mesto na ATP listi, jer je "broj jedan" menjao vlasnika već šest puta ove godine. Moći će i posle Sinsinatija, u zavisnosti od rezultata dvojice igrača.

Alkaraz trenutno ima 600 poena više, što je ustvari 420 s obzirom na to da Španac brani 180 poena. S druge strane, Novak "čist" dolazi na turnir. Ukratko, Karlitos će ostati prvi pred US Open ukoliko dogura do finala.

- Sviđaju mi se te bitke. Volim da znam da mogu da izgubim, a da mogu i da se oporavim u isto vreme. Morate da uživate kada se borite protiv jedne od legendi našeg sporta, protiv Novaka. Osećam da sam ja glavni protivnik za njega. Za mene je to nešto ludo i pokušavam da uživam u tome - rekao je Alkaraz koji se osvrnuo i na svoje glavne priporitete:

- Morate sebi da zadate ciljeve tokom sezone, na svakom turniru. A meni je trenutno glavni cilj da ostanem na vrhu, i ako ga izgubim, pokušam da se vratim što je brže moguće. To je nešto što mi je mnogo pomoglo da pokažem svoj najbolji nivo na velikim turnirima.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA