Tri predstavnik Srbije u glavnom žrebu Kicbila: Hamad na Argentinca, Lajović na Kineza, Đere nastavlja pohod

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Biće zanimljivo na austrijskoj šljaci

Od ponedeljka ćemo gledati tri srpska tenisera u glavnoj borbi za trofej Kicbila - Lasla Đerea, Dušana Lajovića i Hamada Međedovića.

Đere i Lajović su direktno završili u glavni kostur, dok je Hamad uspeo kroz kvalifikacije da zaradi svoje mesto među najboljima na turniru u Austriji.

Laslo će, posle finala u Hamburgu i povratka među 40 najboljih na svetu, na startu igrati protiv Kristofera O'Konela iz Australije, a onda bi u slučaju da pobedi igrao protiv boljeg iz duela Vild Sejbot - Novak.

Drugi naš predstavnik, Lajović, u prvoj rundi igra protiv Žižen Žanga, a ukoliko bi slavio, sastao bi se sa Dominikom Timom i Fakundom Banjisom.

I treći naš teniser, Međedović, igra protiv Sebastijana Baeza u prvom kolu, a eventualna pobeda bi ga pogurala do okršaja sa Gvidom Peljom ili Robertom Karbaljesom Baenom.

Prvi nosilac na turniru je Tomas Martin Ečeveri, drugi je Janik Hanfman, dok su direktan prolaz u osminu dobili još Pedro Kačin i Sebastijan Ofner zbog svog ranga.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA