Skandalozne reči političara protiv Đokovića: "Ultradesničar, putinovac, prijatelj genocida, antivakser..."

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 27

Španac Ečenike sramotno napao srpskog tenisera

Španski političar i naučnik Pablo Ečenike (44) izazvao je veliku buru u domovini skandaloznim tvitom na račun srpskog tenisera Novaka Đokovića!

Ečenike, koji je inače fizičar, sramno je izvređao Đokovića, i to bez povoda, nakon što je Nole poražen od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona u pet setova.

- Alkaraz je apsolutno impresivan i ono što je najbolje od svega - pobedio je ultradesničara, putinovca, prijatelja genocida, antivaksera i teoretičara zavere. To ovu pobedu čini još većom - napisao je Ečenike na Tviteru.

Prvi koji je Ečenikea isprozivao psole tog sramotnog tvita jeste Frank Kuesta, tamošnje poznato TV lice i trener tenisa.

- Ovaj idiot ne radi ništa osim što u svakom pojavljivanju kritikuje špansko društvo. Uništili su sve odnose između nas i sve što su naši dedovi gradili u prošlosti. Sada je ovo strašilo svoje prljave reči unelo i u sport, posebno u tenis. Ovako ne znaju gde više da prosipaju svoja sr*nja, pa moraju ovde. Je**ni idioti!

A da su reči pomenutog španskog političara, inače levičara, sramotne govori i činjenica da se Novak nikada javno nije pozicionirao u korist bilo kakve političke partije, da nikada nije javno podržao Putina niti bilo kakav genocid. Takođe, protivio se samo vakcini protiv korone, ne i ostalim uobičajenim, te je jasno rekao da nikada nije bio antivakser.

Pablo Ečenike Pablo Ečenike Foto: Diego RadaméS / Zuma Press / Profimedia

Ečenike je politčar koji je rođen u Argentini i koji se sa 12-13 godina preselio u Španiju. Boluje od spinalne mišićne atrofije, a 2019. je izabran za člana Kongresa.  Kao naučnik, Ečenike radi u Španskom nacionalnom istraživačkom savetu u Saragosi.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    18. jul 2023 | 14:40

    Grozno da nema dalje,ali ima jedna stara izreka " ne može više da te naruži,no ružan",

  • Vratiće se rode

    18. jul 2023 | 15:13

    Ne treba ovde dodati komentar, BOG je svoj komentar dao…

  • Tatko na deca!

    18. jul 2023 | 14:53

    Razumemo frustracije, ne zamerite mu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA