Legendarni teniser kritikovao Alkaraza i hvalio Novaka: "Morate biti spremni za Đokovića, on nikad neće stati"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kada iz njegovih usta izađu ovakve reči, sve vam je jasno

Čak iako je prošlo dosta vremena otkako je završen Rolan Garos na kom je Novak Đoković došao do svog 23. trofeja na Grend slem turnirima, ne prestaju priče o Otvorenom prvenstvu Francuske i načinu na koji je srpski teniser prošao do finala.

On je u polufinalnom duelu bio bolji od Karlosa Alkaraza sa 3:1, po setovima 6:3, 5:7, 6:1, 6:1 i to nakon što se Španac povredio u trećem setu, posle čega i nije mogao da igra.

Kritike na njegov račun je uputio i legendarni Džimi Konors tokom svog podkasta.

- Neprihvatljivo je da nekoga hvataju grčevi već posle dva seta. Ne znam da li je odgovornost na njegovom stručnom štabu ili je on bio previše nervozan. Tačno je da Novak stavlja protivnike pod veliki pritisak, ali morate da budete spremni za pet setova protiv njega, pogotovo na Francuskom openu.

Konors je kritikovao Alkaraza, dok je na Novakom račun dostavljao samo reči hvale.

- Novak je u odličnoj formi. Iako se od Alkarasa mnogo očekivalo u Parizu, jer ima 20 godina i već je osvojio jedan gren slem, Đokoviću nije padalo ni na kraj pameti da se preda unapred. Novak neće stati. Ima sjajnu priliku da odmakne Nadalu i Federeru. Sada ima 23 gren slem pehara, gde će se zaustaviti? Na 30? Sada ima 36 godina, može da igra još 3-4.

(Telegraf.rs)

Video: Trener Benfike otrčao kod navijača da proslavi čim je sudija svirao kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA