"Đoković isto pao" i "Princ Rune": Italijani posle eliminacije Novaka bruje o smeni generacija

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Danca vide sa novom titulom Mastersa u svojim rukama

Italijanski mediji su, dan nakon ispadanja Novaka Đokovića u četvrtfinalu Mastersa u Rimu, skoro pa izostavili srpskog asa sa naslovnica, a na svakoj strani je pre svega njegov "dželat" Holger Rune kojeg nedvosmisleno vide kao vesnika nove teniske generacije.

- Želeo sam samo da pobedim - naslov je teksta Tutto Sporta uz sliku danskog igrača kako se veseli.

"Danski princ" velikim slovima piše u La Gazzeta Dello Sportu uz još jednu rečenicu koju je izgovorio Rune na svojoj konferenciji kada je pričao o tome da se ne vidi kao loš momak ovog sporta.

Corriere dello Sport je jedan od retkih koji je Novaka stavio na naslovnicu uz tri reči: "Đoković isto pao", aludirajući na ranije ispadanje Karlosa Alkaraza i seču favorita na Mastersu u Rimu.

- Fenomenalni Rune savladao Đokovića i počeo poteru za Alkarazom - jedan je od naslova koji sledi unutar novine Il Messaggero.

Sve u svemu, jasno je da Italijani najavljuju jedan ujednačeni Rolan Garos nakon zbivanja u njihovom glavnom gradu, a pominje se i Rafael Nadal za koga konstatuju da je sada već izvesno nespreman za predstojeći Grend slem.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA