Pobedio Đokovića, pa ostavio poruku koja će oduševiti Novakove navijače: "Uvek sam imao poštovanje prema tebi"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Holger Rune je odigrao sjajan meč juče u Rimu

Nije uspeo naš najbolji teniser, Novak Đoković da se plasira u polufinale turnira u Rimu, pošto je poražen od Holgera Runea iz Danske, što će reći da će od ponedeljka biti drugi na svetu iza Karlitosa Alkaraza iz Španije, koji je takođe ispao sa takmičenja u Večnom gradu.

Igrao je Novak sa jednim od svojih dobrih prijatelja, pošto je Rune od rane mladosti bio veliki obožavatelj Đokovića i njegove igre, što je nebrojeno puta isticao u svojim intervjuima i pričama.

Nije krio Rune da mu je Nole idol, da se na njega ugledao dok je bio mali, a imaju i zajedničku sliku iz tih mlađih dana.

Posle pobede nad Đokovićem, Danac je pohitao na mreže gde je ostavio poruku Novaku koja će zasigurno oduševiti navijače srpskog tenisera.

- Izazov, ali i uživanje i čast je deliti teren sa tobom, Nole. Imam najveći mogući respekt i poštovanje prema tebi i tvom timu. Polufinale u subotu - napisao je Rune.

(Telegraf.rs)

Video: Nole, šta ti se desilo? Pogledajte kako je Rune pobedio Đokovića u četvrtfinalu Rima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neobičan

    18. maj 2023 | 18:06

    Znate i ja kada sretnem nekog starijeg čiku koji je nekada bio dobar fudbaler isto tako ga pohvalim,ali ga pretčavam i preskačem kao malu bebu.Na kraju ga opet pohvalim i kazem svaka ti čast,dobro se drziš za svoje godine,nisi loš.

  • ???

    18. maj 2023 | 20:40

    Не могже се увек побеђивати, ваљда је то јасно! Некад је занимљивије и изгубити (поготову ако ниси на почетку)! Поздрав великом спортисти и човеку!

  • stojadin pavlovic cole

    18. maj 2023 | 16:29

    Obladna na kraju kakve poruke znas koliko njih interesuje fair play nego to je kultura sporta kao kad udjes u prodavnicu i kazes dobar dan. Nema tu nicega kod njih cast izuzetcima. Ali to su ljudi bez duse i srca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA