≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li Đoković nešto gubi posle šokantnog poraza od Musetija u osmini finala Monte Karla?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Verovali ili ne, samo je uvećao svoju prednost u odnosu na najbliže pratioce

  • 11
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković izgubio je u osmini finala Monte Karla šokantno od Lorenza Musetija u neverovatno dramatična tri seta, čime je ostao bez šanse da se bori za trofej na Azurnoj obali - 1:2 (6:4, 4:6, 4:6).

Bio je ovo atipičan meč za Đokovića, koji je zapravo pravio previše grešaka i time dopuštao rivalu da se razigra. Veliki broj brejkova je napravio Museti na Novakov servis tokom meča.

Ali, da li je Novak uopšte nešto i izgubio nakon ovog šokantnog neuspeha u Monte Karlu? Mnogi su odmah pohitali da uzmu digitron i da vide kakvo je stanje na vrhu ATP liste.

Međutim, pošto je Đoković poražen prethodne godine još u drugom kolu ovog istog turnira od Alehandra Davidoviča-Fokine, Novak je ovim porazom samo otišao u plus, pošto je dogurao jednu rundu dalje i tako na svoj konto dodao 80 bodova, tako da će ih u ponedeljak imati 7.240.

Kao što je poznato, Karlitosa Alkaraza ove nedelje nema nigde, pa je on izgubio 10 bodova za sledeću ATP listu, a lepe vesti za Đokovića su i to što je ispao Kasper Rud u istoj ovoj rundi.

U igri su još Danil Medvedev, koji bi titulom mogao da dođe do 6.060 bodova, što je skoro 1.200 manje od Novaka, a u slučaju da trofej odnese Stefanos Cicipas, Grk bi se popeo na 5.770 bodova.

Sve to kaže da Novak može lagodno da spava posle ovog poraza, pošto je u svoj novčanik dodao 77.760 evra zbog poraza u trećoj rundi, što je još jedna dobra stvar. Sada mu sledi turnir u Banjaluci, koji kreće koliko od ponedeljka.

(Telegraf.rs)

Video: Novak vrlo neraspoložen posle poraza u Monte Karlu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kele

    13. april 2023 | 20:47

    Sport je to,mora nekad i da izgubi kao i svi,jednostavno izostala je njegova uobičajena borbenost. Idemo dalje Noleee🍀🍀🍀

  • Душан Краишник Бања Лука

    13. april 2023 | 21:15

    Добро нам Дошао. У Бања Луку Крајину нашу Српску!!!!!

  • Istina

    13. april 2023 | 20:29

    Idu praznici,sutra veliki petak,hteo na miru da proslavi sa porodicom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA