Dva dana do starta Monte Karla Novak diže radnu temperaturu: Đoković spreman kao zapeta puška

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srbin je željan igre i pobeda

Niej se dalo da se pokaže u Americi, no i to je prošlost za Novaka Đokovića koji će na evropskom tlu tražiti nove pobede i trofeje. Već nekoliko dana najbolji teniser na svetu se nalazi u Monte Karlu, gde trenira, radi, odmara, a stigao je i da bodri košarkaše Partizana protiv Monaka i sa njima poslavi plasman u Top 8 Evrolige. Doduše, daleko burnije je klicao crno-belima njegov naslednik Stefan.

Elem, Novak je sada usredsređen na ono što ga čeka već u utorak a to je prvi meč u Monte Karlu poritv boljeg iz meča Amerikanaca Mekdonalda i Nakašime.

Trebalo bi da to bude samo uvertira za ono što Novaka čeka kasnije u daljem toku turnira, a vrlo brzo bi mogao da se susretne i sa sunardonikom Kecmanovićem koji danas baš igra finale Eštorila.

Uz Kecmanovića i Novaka, u Monte Karlu će igrati i Laslo Đere, dok će Lajović i Krajinović taj cilj pokušati da ostvare u nedelju kroz kvalifikacije.

Novak je u nedelju iskoristio lep dan i odradio trening pred svojim fanovima koji su pomno pratili svaki potez srpskog asa. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo u nedelju u osunčanom Monte Karlu.

(Telegraf.rs)

Video: Rekli smo Đokoviću da je jedini ujedinio Delije i Grobare na košarci: "Pa, ne znam baš"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA