Vreme čitanja: oko 1 min.

Najprovokativnija fudbalerka sveta poslala dres Cicipasu, ovaj trenirao u njemu pred Monte Karlo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiva scena u Kneževini

  • 1
Stefanos Cicipas Printskrin: Twitter/@SUNNY8X

Ališa Leman, najatraktivnija fudbalerka sveta, poslala je svoj dres iz Aston Vile grčkom teniseru Stefanosu Cicipasu!

Švajcarska reprezentativka je dres poslala kao vid zahvalnosti, jer je nedavno od Cicipasa na poklon dobila potpisan reket, a sam teniser je u njemu trenirao tokom priprema za masters u Monte Karlu.

Kada je u pitanju Ališa, nju prati veoma buran privatni život s obzirom na to da je svojevremeno ostavila devojku kako bi bila sa fudbalerom Vile Daglasom Luizom.

Međutim, i  snjim je prekinula zbog toga što ovaj nije mogao navodno da joj oprosti što se golišava pojavila u jednom kalendaru za 2023. godinu.

Skaj" ju je nedavno proglasio za najveću žensku fudbalsku zvezdu na svetu, a u razgovoru za pomenuti medij prvi put je govorila o tim vezama.

- Rekla bih da je biseksualnost normalna za nas u ženskom fudbalu. Svi nas tako prihvataju. U svetu većina ljudi kaže da to prihvata, a onda iza leđa govore "O moj Bože." Moja generacija je odrasla tako da je svako prihvaćen onako kakav jeste. Možda starija generacija ima problem s tim, ali mislim da to za 20 godina neće biti problem.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA