Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav pogodak Đokovića na kraju treninga: Pogledajte kako je "kaznio" poražene u boćanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv kraj Novakovog treninga

  • 0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pozvao je srpske medije da isprate njegov trening (kasnije i konferenciju) u okviru priprema pred turnir u Dubaiju koji se održava od 27. februara do 5. marta!

Ono što smo smogli da primetimo tokom treninga, gde mu je sparing partner bio Karlos Erera Gomez, jeste da se Novak bez problema kreće i udara loptice. Nema ni traga povredi koja ga je mučila u prva tri kola tokom Australijan opena.

Istina, Novak je zalečio povredu uz pomoć doktorke Marijane Kovačević u Melburnu, pa od četvrtog kola nije osećao problem, ali je posle osvajanja svog 10. Normanovog pehara i 22. Grend slem titule odlučio da odmori, kako bi se potpuno zalečio mišić koji je povredio, a koji je prema rečima direktora Australijan opena Krega Tajlija imao pukotinu od tri centimetra.

Ono što takođe raduje Novakove navijače jeste podatak da više nema ni zavoja oko noge, koji je imao tokom Australijan opena.

Nole je radio pod budnim okom svojih trenera, Klaudiom Cimaljom i Markom Panikijem, a zanimljivo je da je i da je tokom treninga instrukcije davao na španskom i italijanskom jeziku, u zavisnosti da li se obraćao sparing partneru ili fiziju, koji su Španci, ili Panikiju koji je Italijan.

Na kraju treninga sve je tradicionalno završeno boćanjem, što je nešto što je prepoznatljivo na svakom Đokovićevom treningu.

Ono što smo sada prvi put uočili, jeste da je Novak na kraju boćanja poražene "kaznio" tako što su morali da stanu uz mrežu i okrenu mu leđa, pa ih je on gađao i pokazao još jednom koliko je precizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA