Jedna od najzgodnijih teniserki u centru skandala: Doktor za ovu Italijanku tvrdi da je lažirala kovid potvrdu

 
  • 9

Kamila se već nalazi u Australiji gde igra pripremne turnire pred Australijan Open.

Italijanska teniserka Kamila Đorđi već dve nedelje se nalazi u veoma neugodnoj situaciji pošto joj se stavlja na teret da je dobavila lažne potvrde o vakcinaciji protiv koronavirusa kako bi učestvovala na turnirima širom sveta.

Mnogi su prvo tvrdili da se radilo o lažnoj vesti, a onda je i sama doktorka Daniela Grilone, koji joj je izdao taj sertifikat, došao pod istragu.

Ovu informaciju je prvo plasirala italijanska Republika istakavši da je Đorđi to učinila kako bi mogla da se takmiči u Australiji, Sjedinjenim Američkim Državama i ostalim zemlja gde je vakcina bila obavezna.

Kako se sada razvija situacija, doktorka Grilone je priznala da je izdavala lažne sertifikate, te da niko od porodice Đorđi nije vakcinisan.

- Porodica Đorđi se leči kod mene već dugi niz godina. Kamila pati od povrede zvane "tenisko rame". Nešto pre leta, upitala me je da li moguće doći do lažnih potvrda o vakcinaciji, a ja vam odlučno i sigurno kažem da niti jedna vakcina koja je upisana za njihovu porodicu, nije primljena. Nikakvu dobit nisam imala od toga - kazala je Grilone.

Uz porodicu ove teniserke, koja već godinama važi za jednu od najzgodnijih na VTA turu, u istragu je uključenja i tamošnja reperka Franciska Kalearo koja nastupa pod imenom Madam.

Kamila se već nalazi u Australiji gde igra pripremne turnire pred Australijan Open, a ostalo još da se vidi kako će ovo svedočenje doktorke uticati na nju.

Video: Đoković izgubio najlepši poen na meču, ali je pobedio Šapovalova: Novak u polufinalu Adelejda

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA