Đoković saznao rivala u finalu Završnog mastersa u Torinu: Rud za malo više od sat vremena uništio Rubljova!

 
  • 3

Kakva partija norveškog tenisera, koji je igrao kao da je u nekoj vrsti transa

Slavio je Novak Đoković ranije danas protiv Tejlora Frica, time se plasiravši u finale Završnog mastersa u Torinu, a večeras je dobio protivnika, možda mnogo brže nego što je to očekivao. Neverovatnu partiju prižio je Kasper Rud "počistivši" Andreja Rubljova sa terena za manje od sat vremena igre - 2:0 (6:2, 6:4).

Statistika ne laže, jednostavno, Rud je imao ogromne procente prvog servisa, realizovao je skoro svaki poen kada bi ga ubacio (imao je preko 85% uspešnosti), dok je sa druge strane ruski teniser izgledao prilično indisponirano.

U prvom setu, posle egal početka, usledila je neverovatna "furija" Kaspera Ruda. Pet vezanih gemova osvojio je Norvežanin, uzeo dva brejka i potvrdio da je u sjajnoj formi.

Ali nije se tu zaustavio! Na početku drugog seta osvojio je još četiri gema, ponovo uz dva brejka. Do finala je morao zaustavnim putem, pošto je u gemu u kojem je servirao za trijumf dopustio brejk Rubljovu, ali je drugu šansu ipak iskoristio i zakazao finalni obračun sa Novakom Đokovićem.

Taj susret je pomeren zbog početka Svetskog prvenstva, pa neće početi pre 19.00 časova, kada treba očekivati dvojicu igrača na terenu.

Video: Preko pakla do finala Mastersa: Ovako je Nole slomio Frica

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    19. novembar 2022 | 22:48

    I nakon ovog mastersa kada izracunamo na koliko turnira nije igrao Nole onda prosto shvatimo da bi odbranio veliki broj poena i da bi bar jos godinu dana bio prvi. Znaci trebali su sa startom korone da zamrznu ATP listu i tek kad se stvore uslovi da svi teniseri mogu da prisustvuju turnirima da se tada odmrzne lista. Ovako nema smisla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA