Veliko olakšanje za Srbe: Alkarazu nije pomogao ni privatni avion sa dva kreveta

 
 ≫ 
  • 1

Prvi reket sveta propušta duel protiv našeg tima

Karlos Alkaraz je doputovao iz Njujorka u Valensiju prvim avionom posle osvajanja US opena, gde je osvojio svoju prvu Grend slem titulu i postao teniser broj 1. Alkaraz je stigao u domovinu da pomogne svojoj zemlji u Dejvis Kupu.

Međutim, prema informacijama Marke, njega neće biti u sastavu za meč sa Srbijom, a selektor Serhio Brugera odlučio je odmori svog glavnog aduta, a da na megdan našem timu za singl odabere Roberta Bautistu Aguta i Alberta Ramosa Vinjolasa.

Po Alkaraza je stigao i privatni avion, koji ga je vratio iz Njujorka za Valensiju, u kojem je imao sav mogući komfor, kao i dva kreveta, da može da odspava tokom leta od osam časova.

Nakon što je stigao u Valensiju odmah je otišao u hotel na oporavak sa svojim kondicionim trenerom.

Ipak, selektor je procenio da je po njegov tim bolje da Alkaraza sačuva za duele protiv Koreje i Kanade koji su na programu u petak i nedelju.

Tako bi od 16.00 Miomir Kecmanović trebalo da odmeri snage sa Robertom Bautistom Agutom, a naš drugi reket koga bude izabrao Viktor Troicki, odmeriće snage protiv Alberta Ramosa Vinjolasa nakon toga.

Video: Alkaraz osvojio US Open i postao broj 1!

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA