Da li je ovo najveći preokret u istoriji US Opena? Gubila 6:2, 5:1, pa prošla u narednu rundu

Sabalenka se na pravi način osvetila Kaji Kanepi za onaj meč na AO

  • 2
Arina Sabalenka Printskrin/INSTAGRAM/SABALENKA_ARYNA

Beloruska teniserka Arina Sabalenka zabeležila je možda i najveći preokret u istoriji US opena, u duelu 2. kola protiv Kaje Kanepi!

Sabalenka je od Estonke gubila sa 1:0 u setovima i 5:1 u drugom i kada se očekivalo da će se oprostiti od Njujorka, usledio je preokret. vezala je sedam gemova za 1:1 u setovima, potom je u trećem uzela brejk, povela sa 4:2 i na kraju prošla dalje.

Francuskinja Klara Burel je njena naredna rivalka, a nema sumnje da je Beloruskinja, inače 6. igračica sveta, apsolutni favorit protiv 131. teniserke na VTA listi.

Sabalenka se na neki način osvetila Kanepijevoj koja ju je izbacila na Australijan openu, a što se tiče partija u 2022. uspela je da stigne do finala u Štutgartu i Hertogenbošu, te polufinala u Rimu i Sinsinatiju.

Inače, Beloruskinja važi za jednu od najatraktivnijih igračica na Turu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    2. septembar 2022 | 13:05

    Na jednom GS u Parizu Stefi Graf je u taj brekuvodila u finalu protiv nase Monike Seles 6-2 i gubi titulu Federer protiv Nola ima dve mec lopte u Vimbldonu na svoj servis i 10.000 navijaca i gubi GS.To su najveci preokretu protiv svetskih igraca.Kod nas je imat naveca stvar🇷🇸🙏👍

  • Milan

    2. septembar 2022 | 23:00

    Kladionica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA