Odloženo suđenje Niku Kirjosu za koje mu preti 2 godine zatvora

 
  • 0

Proces odložen za 23. avgust, što je sedam dana pred početak US Opena

Australijski tensier Nik Kirjos trebalo je da se pojavi u sudu 2. avgusta zbog optužbe za napad od strane bivše devojke, ali je početak postupka odložen za tri nedelje!

Tačnije, do 23. avgusta - što je samo sedam dana pre početka US Opena na kom će finalista ovogodišnjeg Vimbldona učestvovati. Podsetimo, Niku preti dve godine zatvora!

Ono što je dobro kada je u pitanju ovo suđenje jeste to da Kirjos tog 23. avgusta neće morati da se pojavi u sudnici, već će poslati svog advokata. Očekuje se da to učini i druga strana, tvrde mediji u Australiji.

A ta druga strana je Kjara Pasari, nekadašnja Kirjosova devojka, koja tvrdi da je Nik 2021. godine bio nasilan prema njoj. "Kanbera Tajms" je pisala da je Kirjos zgrabio Kjaru za ruku, bio jako nasilan i da za to postoje jasni dokazi.

S druge strane, mnogi tvrde da Kjara samo pokušava da se osveti Kirjosu koji ju je prevario u smiraj 2021. godine. Podetimo, ona je tada objavila fotografiju svog tadašnjeg dečka sa drugom ženom u krevetu.

- Ta gola devojka sa Nikom nisam ja. Nadam se da je sada sve jasno - poručila je Kjara koja je potom podelila celu prepisku sa Kirjosom koji je tražio do nje da odnese svoje stvari iz njegove kuće, ali da ostavi laptop. Podsetimo, tada su izazvali i skandal u jednom hotelu.

Kirjos je u međuvremenu uplovio u vezu sa Kostin Haci i nakon toga je krenuo ozbiljnije i da igra tenis. Uostalom, finale Vimbldona je potvrda toga.

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA