Izašle kvote za Rolan Garos: Đoković iza Nadala, a jedva punoletni Španac ima skoro iste šanse kao Novak!

U uskom krugu favorita nalaze se još Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev i Kasper Rud

  • 0
Novak Đoković, Serbia Open Foto: Nikola Anđić

Približava se Rolan Garos i svi su na iglama -  da li će se Rafael Nadal vratiti dominaciji ili će Novak Đoković da odbrani titulu... Ili nešto treće? Kladionice kažu da je Španac najbliži svom ostvarenju, ali da Srbin ne kaska predaleko od njega. Sudeći po kvotama, biće borba velika.

Vilijam Hil se polako sprema za veliku smotru u Parizu, a za glavnog favorita, imenovana kladionica je postavila Rafaela Nadala sa kvotom samo 2.2.

Nadal je godinama bio dominantan na Rolan Garosu, ali je prošle godine Novak Đoković uspeo da dođe do titule. Sada, srpski as je kotiran kao drugi favorit sa 3.25 kvotom.

Verovali ili ne, odmah iz Rafe i Novaka našao se drugi Španac, i to je jedva punoletan - Karlos Alkaraz je po kladionicima treći favorit i sa 3.75 mu se daju ozbiljne šanse da uzme svoj prvi Grend slem trofej u karijeri.

Alkaraz je nedavno uspeo da se okiti titulom Mastersa u Majamiju, a njegova igra daje doznanja da će pokušati da se ovenča na Filip Šatrijeu.

U uskom krugu favorita nalaze se još Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev i Kasper Rud, dok je Danil Medvedev, po mišljenju kladionica, tek sedmi favorit za osvajanje Grend slema.

Kvote za ostale Srbe još uvek ne postoje, a određene šanse se još daju Dominiku Timu, povratniku koji još uvek nije izgradio formu, ali i Janiku Sineru, Andreju Rubljovu i mladom Lorencu Musetiju koji je budućnost italijanskog tenisa.

Samo dve kladionice su dale kvotu za Rodžera Federera koji ima zaista malu šansu da nastupi na Rolan Garosu, a njegove šanse za titulu se svode na minimalne, ali veće nego one koje se daju Robertu Bautisti Agutu, Tejloru Fricu, Gaelu Monfisu, Grigoru Dimitrovu, Karenu Hačanovu...

Video: Novak trenira u Crnoj Gori: Žestoko spremanje za Madrid uz maksimalnu motivaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA