Maestralni Đere "razbio" Sonega u drugom kolu Monte Karla: Na redu je Cicipas!

 
 
  • 0

Biće Đere na jako teškom zadatku u meču sa Grkom

Srpski teniser Laslo Đere napravio je pravi podvig u drugom kolu Monte Karla, pošto je savladao Italijana Lorenca Sonega sa ubedljivih 2:0, po setovima 6:4, 6:4, čime je zakazao sebi meč sa Stefanosom Cicipasom.

Đere je stvarno bio maestralan u meču sa favorizovanim Italijanom koji je je za skoro 40 mesta bolje rangiran na ATP listi. Laslo je ovom pobedom uspeo da  "odbrani čast" srpskih tenisera, pošto je Novak Đoković ispao od Aleksandra Davidoviča Fokine.

Srbin je mnogo bolje otvorio meč protiv Italijana i u prvom setu je načinio dva munjevita brejka, a pritom je odbranio i svoj servis dva puta, te je vodio 4:0. Italijan je onda odlično servirao, a i Đere na drugoj strani. Sonego je čak i napravio brejk za 3:5, ali nije uspeo još jedan, pa je Đere slavio sa 6:4 u prvom setu.

Drugi set je imao dosta manje brejkova, jedan i jedini se desio u devetom gemu, kada je Laslo Đere protivniku prepustio tek jedan poen i uspeo je da povede sa 5:4, da bi potom spasio dve brejk lopte na svoj servis i iskoristio je prvu meč loptu i slavio u ovom meču.

On će u borbi za četvrtfinale igrati protiv petog reketa sveta, Grka Stefanosa Cicipasa.

Video: Laslo Đere o posveti titule preminulim roditeljima

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA