Šta je protokol 3-6-9 koji je pomogao Novaku da postane "supermen"!

 
 
  • 0

Najbolji teniser sveta je pre nekoliko godine uveo čudesne promene u svoj život i to mu je pomoglo da postane G.O.A.T

Novak Đoković je najbolji teniser sveta i sigurno jedan od najboljih igrača u istoriji, a za njegove uspehe je između ostalog zasluažn i način ishrane koji je promenio pre nekoliko godina.

Ono što je interesantno jeste da on ima i određene napitke koje pije tokom dana i koji mu dodatno pomažu u dostizanju fit forme.

Sve to je promenio kada je upoznao Entoni Vilijamsa, čoveka koji leči pola Holivuda i poznatiji je kao "Medical Medium".

On u svojim knjigama piše o uticaju ishrane na zdravlje posebnu pažnju posvetio upravo celeru. Vilijams je i osmislio protokol 3-6-9 koji primenjuju zvezde Holivuda, ali i sportisti poput Novaka Đokovića.

- Pratite doktora Entonija Vilijama, to je odakle dolaze sve informacije, svi ovi minerali i soli koji hrane i čiste vašu jetru. Za više detalja, proverite na internetu. Za mene čini čuda, za moju ženu, decu i sve u našoj okolini. Deca ne mogu da piju čist sok od celera pa dobijaju i krastavac, ali je najbolja stvar ujutru čist sok od celera - rekao je jednom Đoković, koji je od 2018. počeo da  koristi ovaj protokol.

Protokol predviđa jutarnje čišćenje organizma koriščenjem limuna, soka od celera i biljne hrane.

Naime, prema njegovim rečima, ova zelena biljka je toliko moćna da je možemo smatrati jednim od još uvek neotkrivenih čuda prirode, a neke od stvari u kojima ovaj sok može da vam pomogne su: borba protiv gorušice, borba protiv autoimunih oboljenja i nekih drugih bolesti, oporavak jetre, brže izbacivanje toksina iz tela, borba protiv bakterija, smanjuje naduost... Pored toga, kako kaže Vilijams, sam sok donosi i veliki broj minerala i vitamina koji podižu nivo enrgije i čine da se genralno osećate boljle tokom čitavog dana.

Opširinije pogledajte u videu iznad.

Video: Teorija zdravlja #15: Cveće može da pomogne u lečenju bolesti: Floriterapija je hit u svetu

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA