Medvedev ostavio tenis, obukao uniformu i pridružio se Stahovskom u vojsci Ukrajine

 
 ≫ 
  • 21

Legendarni teniser takođe je pristupio vojsci zvoje zemlje

Sergej Stahovski je jedan od najpoznatijih ukrajinskih sportista koji se pridružio vojsci Ukrajine u ratnom sukobu sa Rusijom.

Njemu je pisao i lično Novak Đoković, koji je ponudio novčanu pomoć, što je oduševilo ukrajinskog tenisera, koji je takođe podržavao Đokovića tokom njegove borbe u Australiji sa vlastima pred deportaciju.

Sada je Stahovski dobio i kolegu u vojsci, i to takođe iz teniskih redova.

Naime, kako je objavio na svom Instagramu, ukrajinskoj vojsci se pridružio i Andrej Medvedev, legendarni ukrajinski teniser, koji je nekada bio četvrti teniser sveta, kome je najveći uspeh bio finale Rolan Garosa 1999. godine, koje je izgubio od Andrea Agasija.

Medvedev je inače sada na poziciji selektora ukrajinske Dejvis kup reprezentacije, ali je zbog ratnog stanja u Ukrajini odlučio da se i on pridruži vojsci svoje zemlje.

- Legenda svetskog tenisa Andrej Medvedev ostaje u Kijevu i spremna je da dočeka neprijatelja. Neverovatno mi je drago što vidim kapitena ukrajinske teniske reprezentacije. Patriota Ukrajine - napisao je Stahovski.

Video: Moć bazuke iz kućne radionsti: Ukrajinac napravio oružje za razaranje tenkova pa zamalo razorio sebe

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA