Nadal zaboravio težak meč protiv Korde i preslišao Evansa za 17. pobedu u godini

 
  • 5

Španac nastavlja savršenu sezonu

Rafael Nadal savladao je lako u dva seta Britanca Danijela Evansa i plasirao se u osminu finala Mastersa u Indijan Velsu.

Španac je loše otvorio meč i dozvolio brejk rivalu već u svom drugom servis gemu. Držao je Evans taj brejk sve do osmog gema, kada je Nadal izjednačio, da bi u 12. gemu napravio odlučujući brejk i dobio prvi set sa 7:5.

U drugom setu bilo je mnogo manje problema za aktuelnog šampiona Australijan opena pošto je napravio brejk već u prvom servis gemu rivala i do kraja seta sigurno igrao u svojim servis gemovima za 6:3.

U osmini finala Indijan Velsa španskom teniseru će rival biti bolji iz meča u kom se sastaju Denis Šapovalov i Rejli Opelka.

Ranije danas u četvrto kolo plasirao se još jedan španski teniser, Karlos Alkaraz koji je bio bolji od sunarodnike Roberta Bautiste-Aguta sa 6:4, 6:0.

Podsetimo i da je Danil Medvedev završio učešće, ali i svoj mandat na prvom mestu ATP liste, pošto ga je nakon preokreta savladao Gael Monfis.

Video: Novak Đoković peva navijačke pesme na meču Zvezde i Makabija

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA