Monfis šokirao najboljeg tenisera sveta u Indijan Velsu: Medvedev ispao u 3. rundi turnira!

 
 
 ≫ 
  • 2

Kakav šok se desio u SAD!

Francuski teniser Gael Monfis priredio je najveće iznenađenje turnira u Indijan Velsu pošto je eliminisao najboljeg tenisera sveta, Rusa Danila Medvedeva sa turnira već u trećem kolu. Monfils je slavio sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:.

Kakvom iznenađenju su prisustvovali svi gledaoci, nestvarno! Monfis je od samog starta meča bio odlučan u nameri da pritisne Medvedva i pokaže mu da mu neće biti nimalo lako da dođe do pobede, i ne samo do pobede, već da će Rus i završiti turnir na samom startu.

Monfis je u prvom setu pokazao veliku borbu ali je na kraju ipak poklekao, izgubio je jedan gem na svoj servis i to je bio onaj koji je bio ključan da Rus slavi sa 6:4.

Činilo se već tada da je Medvedev na izdisaju svoje snage, ali je opet zapretio brejkom na samom startu drugog seta. Monfils je odoleo tu, da bi on načinio brejk u četvrtom gemu drugog seta i došao je do prednosti od 3:1. Ruski teniser je odmah u narednom gemu uzvratio istom merom i bilo je 3:2.

Ipak, Monfis potom u osmom gemu drugog seta došao do još jednog brejka, poveo je 5:3, što je i rešio u svoju korist - slavio je sa 6:3.

Treći set nije pružio nikakvu borbu, Monfis je doslovno uništio Medvedeva i slavio je sa 6:1, čime je prošao u narednu rundu Indijan Velsa.

Video: Medvedev o Đokoviću: Nigde nisam video zašto mu je poništena viza, a mene to zanima! Koji je razlog?

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA