Šef kuhinje iz Sarajeva za Telegraf otkriva šta je spremio Novaku: Brza hrana kakvu u životu niste probali

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bosanka

    15. mart 2022 | 00:12

    Samo pozitiva i lagano. Ne prestaje da odusevljava Nole. Bolje da se mladež ugleda na Noleta nego da gleda Zadruge i prati te 'trendove'. Od njega se može svašta naučiti a nema veze sa ishranom i tenisom.

  • Selo

    14. mart 2022 | 22:13

    Jel mu to i deda jeo? 😂😂😂😂🏆🏆🏆🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Niki

    14. mart 2022 | 20:54

    Volim nasmejane ljude koji se druze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA