Đoković se oglasio na Instagramu i poslao poruku svim damama sveta povodom Dana žena

 
  • 2

Đoković je čestitao praznik pripadnicama nežnijeg pola

Svet danas slavi Dan žena, praznik kada se slavi borba za ravnopravnost pripadnica nežnijeg pola u svakom smislu. Prvi put je obeležen u Sjedinjenim Američkim Državama 1909. godine, a od tada je postao važan deo kalendara i proširio se na čitavu planetu.

U Srbiji se ovaj praznik tradicionalno obeležava zajedničkim, porodičnim obrocima, a pripadnici muškog pola neretko poklonima ili cvetovima obraduju svoje dame, mame i bake.

Povodom praznika se u poznim večernjim časovima oglasio i srpski teniser, Novak Đoković koji je na društvenim mrežama poslao poruku svim damama na planeti. Uz sliku gde se može videti ilustracija jedne žene gde je svako slovo objašnjeno na engleskom jeziku (W - Wonderful Wife (divna žena), O - Outstanding Friend (nestvaran prijatelj), M - Marvelous Daughter (predivna ćerka), A - Adorable Sister (preslatka sestra), N - Nurturing Mother (majka koja brine o detetu)) on je poslao i čestitku za 8. mart.

Novak Đoković, čestitka Foto: Instagram / @djokernole / Printscreen

- Srećan Dan žena svim ženama sveta - napisao je Novak uz emotikon srca.

Video: Novak i Jelena zagrljeni plešu uz domaći hit: Teniser ponovo u provodu

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA