Teška sramota Rolan Garosa: Novak zaboravljen, veličaju Nadala i Cicipasa

 
 ≫ 
  • 12

Đoković ima motiv više da odbrani titulu

Organizatori Rolan Garosa napravili su novi veliki gaf pošto su sa promo objave turnira na zvaničnim kanalima isključili aktuelnog šampiona Novaka Đokovića i postavili fotografiju Stefanosa Cicipasa. 

Posle neigranja na Australijan openu i svih problema sa vizom koje je imao, Novak je odigrao jedan turnir ove sezone, i to, u Dubaiju gde je izgubio od Jiržija Veselog. Nastavak sezone za Novaka je poprilično neizvestan, a informacije poslednjih dana ukazuju da će moći da brani titulu osvojenu u Parizu prošle godine zbog olakšavanja mera i odluka vlasti u Francuskoj. Nauime, Francuska vlada objavila da će ukinuti propusnice za vakcinu, a ova odluka bi trebalo da stupi na snagu oko 14. marta. To automatski znači da će Novak zaigrati u Monte Karlu od 9. do 17. aprila i Rolan Garosu koji je na programu od 22. maja do 5. juna.

I pored toga, organizatori Rolan Garosa slučajno ili namerno, zaobišli su srpskog šampiona i u prvi plan istakli Grka.

Ovakav postupak organizatora razbesneo je Novakove navijače širom sveta. Jedno od objašnjenja može se naći u tome da čelni ljudi nisu znali hoće li Novak nastupiti ili ne.

Kada se pogledaju zvanične stranice takmičenja može se videti da je do Nove godine Novak bio prilično zastupljen u objavama. Ipak, od januara jedina objava koja se odnosi na Đokovića jeste ona u kojoj se Rafa pozdravlja sa njim i Federerom, a komentar koji stoji jeste "Šampioni prepoznaju šampione".

U prvom planu je Rafael Nadal, a tu su i Medvedev i Cicipas. Ostaje da se vidi hoće l narednih nedelja, kada je sve izvesnije da će Novak nastupiti u Parizu, organizatori obradovati navijače i objavama povezanim sa aktuelnim šampionom Novakom Đokovićem.

Ono što je sigurno, Novak polako ulazi u formu i posle svega će imati motiv više da odbrani titule osvojene prošle godine, kako u Parizu tako i na drugim turnirima.

Video: Novak Đoković: Priča se dosta o Grend slemovima, drugi rekordi se zaboravljaju

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zna se

    7. mart 2022 | 11:08

    Kako su docekali Tacija a kako predsjednika Vucica na godisnjici pobede nad fasizmom e tako i ovo "slucajno" ispada.

  • Ja

    7. mart 2022 | 12:21

    Ovo vam je školski primer kako uništiti pravoslavlje!Ceo ,Zapad se okomio na pravoslavni duh, opet ću reći pogrešno su nas učili da volimo Zapad, a mrzimo Istok.

  • ...

    7. mart 2022 | 13:41

    Znaju oni to, samo se prave tose Ljubomora je cudo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA