"Vrati se u Rusiju": Evo kako su Australijanci provocirali Medvedeva u finalu sa Nadalom

 
 ≫ 
  • 4

Jedan navijač prekinuo servis Nadala provokacijom za Rusa

Sumiraju se utisci sa minulog prvog Grend Slema sezone, Nadal je odneo svu slavu, Medvedev simpatije, a najveću pažnju Novak Đoković i njegova borba "sa vetrenjačama" oličene u australijskoj državi.

Zbog tretmana kakav je imao Novak Australijanci su na lošem glasu, međutim nije samo naš as bio meta raznoraznih napada od administracije, medija i tamošnjih ljubitelja tenisa.

U njegovom odsustvu, Mevedev se ukazao kao "laka meta".

Ruski teniser je u svojim izjavama posle mečeva u pozitivnom kontekstu pominjao Đokovića, valjda otud i dodatna netrpeljivost prema njemu koja je kulminirala u finalu sa Nadalom. Naime, tokom jednog servisa Španca "Rod Lejver" Arenom se prolomilo "vrati se u Rusiju", što je nateralo sudiju da primiri publiku, na kratko odloži servis Rafe, sve dok se buka nije utišala.

Istina, bio je to tek pojedinačni ispad, nikako celovita slika o Australijancima kao mrziteljima ruskog tenisera, čak su se na videu mogle čuti i pogrdne reči za pomenutog provokatora. Kako bilo, ova situacija kao da je pomalo izbacila iz ravnoteže Medvedeva, koji je lako izgubio taj poen i gem.

Video: Medvedev o Đokoviću: Nigde nisam video zašto mu je poništena viza, a mene to zanima! Koji je razlog?

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Jovanović nezadovoljan posle derbija: Čiji je interes da se Partizan dovede u ovo stanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneki

    1. februar 2022 | 15:25

    Mogu takvi samo da mu se sagnu.

  • Ivan

    1. februar 2022 | 18:51

    Anglosaksonci su najveći rasisti koji postoje. Oni misle da su viša rasa u odnosu na druge, a pogotovu u odnosu na Slovene ili azijske narode.

  • Boban

    1. februar 2022 | 21:14

    Sa tim ste mu učinili uslugu isto kao nekada Noletu. Navikao se da igra protiv dvoje, protivnika i publika. Ali ga to učinilo samo jačim. Isto će se desiti sa Medvedevim. Sledeći broj 1. na dugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA