Druga teniserka sveta plakala tokom meča, svi su u čudu zašto je onako servirala

 
  • 0

Šta se to dešava sa Sabalenkom?

Beloruskinja Arina Sabalenka, inače druga teniserka sveta, doživela je emotivni slom na meču protiv Šveđanke Rebeke Peterson zbog činjenice da je servis ponovo nije slušao!

Sabalenka je izgubila i svoj drugi meč u 2022. godini, pošto je prethodno poražena od Slovenke Kaje Juvan, a ono što definitivno privlači najviše pažnje jeste 39 duplih greški koje je Beloruskinja napravila na ta dva duela.

Protiv Petersenove je načinila 21 duplu grešku i čak 50 neiznuđenih, a koliko je bila očajna govorio i način na koji je krenula da servira u jednom trenutku - samo da prebaci lopticu preku.

Svi su ostali u čudu, a sudija ju je upitao i da li je sve u redu. Nedugo zatim, tokom svog servis gema, Sabalenka se rasplakala zbog trenutne situacije i iznendila mnoge. Čak i njenu rivalku.

- Ovo je bio jedan od najčudnijih mečeva koji sam igrala. Bilo je teško ostati fokusiran. Znam da se mnogo mučila - rekla je Rebeka Peterson koja je slavila u tri seta.

Inače, Sabalenka važi za jednu od najatraktivnijih teniserki na AO, u šta se možete uveriti i kroz fotografije ispod:


(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA