Javili se Mirotić i Brejdi, hrvatski fudbaler isprozivao i Nadala: Sportisti poslali poruku Đokoviću

 
 ≫ 
  • 14

Nije izostala ni podrška KK CZ, kao i FSS i atraktivne hrvatske novinarke

Prva fotografija Novaka Đokovića po izlasku iz "zatočeništa" u kom je boravio šest dana oduševila je veliki broj sportista širom sveta!

Jeste da je Đoković dobio dve od tri bitke koje je vodio i veoma je blizu igranja na Australijan openu, ali ne smemo da zaboravimo da ministar imigracija Aleks Hok može u narednim danima (njaverovatnije u utorak po tamošnjem vremenu) da "preseče" i da ga ipak deportuje za Srbiju.

Međutim, dok čeka tu odluku, najbolji svetski teniser je odradio svoj prvi trening u Melburnu i sa terena je poslao jaku poruku koja je i te kako odjeknula širom sveta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Među onima koji su pozdravili Đokovićevo "oslobađanje" i vraćanje vize našli su se sportisi kao što su Tom Brejdi, Alesandre Pato, Ivan Rakitić, Bojan Đorđić, Vladimir Grbić, Ivana Jorović, Dejan Lovren, Nikola Mirotić i drugi.

Košarkaš Barselone je poručio da je Nole već pobednik, Brejdi mu je poželeo sreću, dok je Lovren svojim statusom potkačio i Rafaela Nadala.

- Prvi set je dobijen, sad drugi Nole uzmi, počevši sa Nadalom. Gazi i sretno - napisao je hrvatski fudbaler i defanzivac Zenita.

Podršku Đokoviću pružio je i košarkaški klub Crvena zvezda na čijoj utakmici upravo protiv Barse u decembru je Novak bio, a tu je i poruka atraktivne hrvatske novinarke Fani Stipković koja ne krije da obožava Đokovića.

Video: Srđan Đoković o Novakovoj motivaciji: Oni ne znaju šta su učinili! Sad će osvojiti još 10 GS!

(Telegraf.rs)

Video: "Neću ni tabelu da gledam do februara": Savo Milošević predstavljen u Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    10. januar 2022 | 19:03

    Sto volim sto sam SRBIN!!! Mnogo smo srcani mi balkanci zato nas i mrzi divlji zapad... Ali OK...ljubomorne duse mogu da nam........ Zivela Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸♥️🤍♥️🤍♥️🤍

  • Had88

    10. januar 2022 | 17:53

    Kako interesantno a gde su bili svi prethodnih 5 dana da se javljaju i pruze podrsku sampionu?

  • Dragana Vasiljevic

    10. januar 2022 | 17:29

    Bravo za Novaka , ostvarenu pravdu na sudu i sve one koji daju iskrenu podrsku Noletu ! Moram da pomenem SUDIJU australijskog suda koji je pozitivno resio spor i bar za sada ublazio sav apsurd koji se odvijao oko Novakovog ulaska i vize , i time ucinio da vise verujemo u pravdu i buducnost Sveta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA