Satnica Đokovićevog saslušanja: Nole verovatno neće svedočiti, evo kad će se znati konačna odluka

 
 ≫ 
  • 8

Detaljnu analizu saslušanja moći ćete da pratite na našem portalu

Najbolji svetski teniser Novak Đoković i dalje se nalazi u imigracionom pritvoru u hotelu sa migrantima, gde čeka saslušanje koje je zakazano u nedelju u ponoć po srednjeevropskom vremenu!

S obzirom na to da je slučaj administrativni, Đoković se neće pojaviti na svedočenju koje svakako ne bi pravilo nikakvu razliku kada je u pitanju ovaj predmet.

Saslušanje će, dakle, početi u ponoć i trajaće dva sata, a za to vreme će advokati Novaka Đokovića izneti svoje argumente.

Zatim sledi pauza od tri sata i izlaganje zastupnika države koje će trajati još dva sata - što znači da pre 7.30 časova, odnosno posle kraće pauze, nećemo saznati odluku vezanu za to hoće li ili ne Novak biti deportovan.

- Nadamo se da je ovo poslednji skup, pred puštanje na slobodu. Ali šta god da se desi, šta god da odluči sud, Novak će se vratiti u Srbiju, i onda ćemo mu pokazati koliko smo svi uz njega i koliko je srpski narod složan. Budimo zajedno, to Novak traži od nas, sloga i ljubav. Svi ste vi njegova porodica! Živeli - poručio je Novakov otac Srđan u nedelju popodne, tokom obraćanja u Beogradu.

Inače, Novakovo saslušanje moći ćete direktno da pratite na RTS 1, u specijalnoj emisiji koja počinje pola sata pre ponoći. Takođe, detaljniju analizu i reakcije moći ćete da pratite i na sajtu Telegraf.rs.

Video: Srđan Đoković na 4. protestu za Đokovića: Novak je kao Muhamed Ali i Džesi Ovens

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • madonna

    9. januar 2022 | 18:04

    Da svedoci, kao da je napravio neko krivicno delo??? Sta je njegova krivica??? Sto ne zeli otrove u svome telu??? Nece da se vakcinise, pa???

  • Narod

    9. januar 2022 | 18:34

    Nole, ajde kuci svojoj.Volimo teeeee.

  • Dada

    9. januar 2022 | 20:42

    Bože koliko ima zavidnih, Novaku niste neki dostojni ni stope da ljubite. Izuzetan sportista, zatim ČOVEK što je veoma teško biti, te iste je pomagao nije im Nadal ni Federer dali pomoć već Novak, ali zlo je čudo, mnogo su oni nesretni , srećan i dobar čovjek nemrzi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA