Žestoka prozivka Đokovićevog prijatelja: Da li primećujete da samo oni ćute?

 
 ≫ 
  • 9

Pospišil udario na ATP

Kanadski tensier Vasek Pospišil, koji sa Novakom Đokovićem praktično vodi PTPA organizaciju, prvi put se lično oglasio povodom situacije u kojoj se srpski teniser nalazi.

Pospišil, doduše, jeste čestitao Božić i poručio da je uz Novaka, dok je u međuvremenu putem Tvitera sada javno prozvao ATP organizaciju protiv koje se PTPA bori za bolje uslove kod igrača.

- Bez obzira na to kako gledate Novakovu situaciju u Australiji, kao i drugih igrača, da li primećujete kako ATP ćuti? Čak ni najobičnije saopštenje posle četiri dana. Već su pokazali kako ne brinu za tenisere, a sada pokazuju da im nedostaju i liderske veštine kada se nose sa pravim problemima - napisao je Pospišil.

Podsetimo, i PTPA organizacija je nedavno izdala saopštenje povodom toga što je Đoković zarobljen u hotelu i čeka suđenje, odnosno hoće li biti deportovan ili ne.

- PTPA je u stalnom kontaktu sa gospodinom Đokovićem, njegovom porodicom, pravnim zastupnicima, zvaničnicima vlasti i čelnim ljudima Australijan opena. Gospodin Đoković nam je potvrdio da je dobro. Takođe, tražio je od nas da mu dozvolimo da o činjenicama njegovog pritvaranja govori sam, kada dođe vreme.

- Uz svo poštovanje ličnih stavova oko vakcine, vakcinisanim i nevakcinisanim igračima (sa medicinskim izuzećem) treba da bude dozvoljena sloboda da se takmiče. Nastavićemo da podržavamo i zastupamo naše članove i igrače na način koji je prihvatljiv svima - stajalo je u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša Berak

    9. januar 2022 | 01:22

    Gdin Pospisil mora licno da pozove sve clamove PTPA ali i ostale tenisere na bojkot i povlacenje sa Australian open bas kao sto su nekada igraci stali iza Nikole Pilica. Ako to ne uradi mora da ugasi organizaciju jer je nesposoban. Nema tu price, ili Novaka pustaju da igra ili se svi povlace pa neka im premijer i vlada igraju tenis

  • Mm

    9. januar 2022 | 08:49

    Neko zeli da udje u istoriju, sprecavanjem najboljeg tenisera na svetu, da to i dokaze.

  • eNL

    9. januar 2022 | 07:27

    Vasek, daj objavi tekst da bi trebalo da se stide ovi igrači tenisa ako budu učestvovali na AO a Nole ne puste da brani osvojenu titulu .to će im biti kao da su je ukrali, ma je nameštaljka čista. A Novak je tu ,na metar od AO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA