Spin australijske ministarke: Tvrdi da Novak može da ide, a zaboravila je na zabranu ulaska u zemlju

 
  • 5

Karen Endrjuz pričala je za australijsku televiziju o Đokovićevom slučaju

Australijska ministarka unutrašnjih poslova, Karen Endrjuz tvrdi da Novak Đoković može da napusti Australiju kada želi. Međutim, nije jasno da li je ona upoznata sa zakonima svoje zemlje, koji tvrde da bi srpski teniser u tom slučaju mogao da dobije zabranu ulaska na tri godine.

Najbolji na svetu je već 36 sati zatvoren u hotelu u Melburnu, gde se nalaze i migranti u nedostojnim uslovima. Uložio je žalbu pred viktorijanskim sudom o svojoj deportaciji, a odluka će biti doneta u ponedeljak.

Karen je jutros izjavila kako graničari sada ispituju šta se desilo sa ostalim teniserima koji su imali medicinsko izuzeće kao Novak Đoković, a koji su ušli nevakcinisani u Australiju. Istovremeno je odbacila tvrdnje roditelja srpskog igrača da je on "u zarobljeništvu".

- Đoković nije zarobljenik u Australiji. Može napustiti zemlju u bilo kojem momentu, a granični službenici će mu u tome i pomoći - rekla je Endrjuz za ABC News.

Videćemo kakav će biti epilog ove drame, za čije vreme Novak ostaje u migrantskom hotelu, a kako roditelji tvrde bez novčanika i svojih stvari koje su mu zaplenjene na aerodromu.

Video: Australijanci su se prevarili, Novak će postati simbol za slobodu širom sveta!

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • max

    7. januar 2022 | 09:04

    Napusti ce on nije problem bedna kolonijo

  • Cedo

    7. januar 2022 | 08:17

    Mene muči jedno pitanje gde se nalazi bivša teniserka Jelena Dokić I zašto se ne oglasi u vezi Ovog matretiranja I iživljavanja nad Novakom!!Ipak I ona je sa prostora odakle je I Novak!!

  • Lavica

    7. januar 2022 | 11:52

    Ma sta kazes, jedva cekate da ode....bolje cutite korumpirana bando ko zna koliko ste dobili para zbog ovog gnusnog cina prema Novaku....u cemu je bre Novak pogresio nije njemu prvi put da ide na turnire sirom sveta pa da ne zna sta treba i kako treba....prisate tu neke gluposti bolje priznajte sta ste uradili i sta cete raditi a ne da sve ovo sto ste vi skrivili svalite na Novaka....te Novak hteo da prevarom udje u Australiju, te nije imao odgovarajuce izuzece, te slika kojom je objavio dolazak na turnir je zaboga preplasila narod u Australiji da ih Novak slucajno ne donese virus i nezarazi ih.....koje gluposti Boze dragi na danasnji Bozic veliki hriscanski praznik ce pojedini ljudi da izjavljuju samo da bi opet i opet Novaka ponizili i okrivili za sve sto se desava....molim se dragom Bogu da Nole izadje kao pobenik i da mu se svi oni koji su ga klevetali i nazivali ga svakakvim uvredljivim imenima POKLONE I MOLE GA ZA OPROSTAJ 🤨🤨🤨🤨....NOLE PRAVDA CE POBEDITI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA