Još jedan teniser digao pobunu zbog Đokovića: "Politički ego sprečio najboljeg na svetu"

 
  • 7

Sergej Stahovski je jedan od retkih koji je javno kritikovao nepravdu prema prvom reketu sveta

Utihnuli su gotovo svi teniseri sveta, a malo je onih koji su digli glas i pobunili se zbog nepravde koju je doživeo Novak Đoković. Jedan od retkih primera bio je Tenis Sandgren, koji je žestoko izvređao britanske novinare koji su najpre pokušali da ga upletu u rat sa Novakom, a sada mu se pridružio i ukrajinski teniser Sergej Stahovski.

Ukrajinac je istakao da je Novak žrtva političkog ega koji najboljem teniseru sveta nisu dozvolili ulazak u zemlju, iako su to prethodno uradile državne institucije.

- Kada vam sledeći put neko kaže "Sport se ne meša s politikom" setite se 6. januara 2022. kada čisto politički "ego" ne dozvoljava najboljem teniseru sveta da uđe u zemlju u koju su im državne institucije dozvolile ulazak - napisao je Stahovski, koji je uz poruku tagovao Novaka Đokovića sa simbolom stisnute pesnice.

Video: Đokovića kao šampiona dočekali na aerodromu u Australiji 2019. godine, a danas ga drže u pritvoru

(Telegraf.rs)

Video: Biser Arsenala se opet nije odazvao Srbiji: Batak o problemima pred kvalifikacije za EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • On

    5. januar 2022 | 23:57

    Lepo je sve rekao ovaj teniser... Pratiš pravila koja je postavila vlast u toj zemlji. Preletiš preko celog sveta da bi ti ljudi koji su ti odobrili prijavu rekli da ne možeš da uđeš i to dok si sam i izolovan u jednoj sobi. To nije način na koji se tretira iko na ovom svetu. To je javno ponižavanje

  • Ја

    5. januar 2022 | 23:55

    Новаче,када их следећи пут задеси невоља,као што су били пижари,пожури ,па им опет уплати помоћ.....добар и луд су стварно браћа.....брукаа...дозволити,па припремити сценариоо

  • Milorad

    6. januar 2022 | 06:10

    Australia je davno prevazisla Hitlera.Mnogi nemogu da vjeruju ali je tako. Demokratija je ovdje poznata rec koju niko nemoze da objasni niti potvrdi. i Imaju rec demokratija ,ostalo je teski,notorni kapitalizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA