Novak imao problem s očima protiv Zvereva, pa morao da stavi kapi kako bi igrao

 
 
 ≫ 
  • 15

Nije izgovor, ali da nije bilo ovih problema, možda je Srbin mogao i više...

Srpski teniser Novak Đoković zaustavljen je u polufinalu Završnog Mastersa u Torinu, gde je od njega bolji bio Nemac Aleksandar Zverev sa 2:1, po setovima 7:6, 4:6, 6:3. Nemac je ovim trijumfom uskratio priliku srpskom teniseru za revanš zbog poraza na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Bio je odličan Novak Đoković tokom čitavog meča, međutim, još bolji je bio Aleksandar Zverev koji je odigrao meč karijere. Doslovno nije dopustio Novaku da diše propisno, ugnjetavao ga je servisima, ali i vinerima.

Međutim, jedan detalj s kraja drugog seta je malo "upao u oko". Naime, Đoković je pred sam kraj seta tražio od svog "boksa" da mu proslede kapi za oči, što su oni i uradili, pa je Đoković morao da reši svoj problem sa vidom, kako bi sebi olakšao nastavak meča.

Uspeo je potom da osvoji i set, ali je potom skroz pao u odlučujućem trećem setu.

Poznato je i od ranije da Novak ima probleme s očima, o čemu je govorio i njegov bivši trener Rikardo Pjati, koji je otkrio da je savetovao porodicu da ga odvede kod oftamologa još pre 16 godina.

Video: Nole samleo je Rubljova i izbegao Medvedeva pre finala: Već dominira

(Telegraf.rs)

Video: "Obavio sam razgovor sa Dušanom Tadićem, mislim Vlahović": Piksijev gaf na početku konferecije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikii

    21. novembar 2021 | 11:32

    Dosta sa tim opravdanjima...on sam kaže izgubio sam pošteno,vintražite opravdanja...ajte molim vas

  • Aj bre

    21. novembar 2021 | 11:30

    Ne mlatite vise...svaki put kad izgubi...trazite neki izgovor...pa zar drugi teniseri nemaju nikakvih problema...igraju i drugi...pobedjuju...ne samo on...

  • lune

    21. novembar 2021 | 12:16

    Sta lupetate on je kralj u 35 godini je u vrhu jos uvjek vlada ljudi igraju citav zivot ne ostvare ni gram ovo sto je nole on je NAJ NAJ NAJ ziv i zdrav bio ne treba nista vise da osvojis ti si kralj tenisa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA