Nevakcinisanima zvanično zabranjeno učešće na Australijan openu, hoće li Novak nastupiti?

 
  • 39

Doneta je konačna odluka

Posle mnogobrojnih konfuznih informacija koje su stizale sa svih strana, a vezane su za nastup tenisera na predstojećem Australijan openu, konačno je stigla informacija iz prve ruke. Direktor turnira, Kreg Tili obelodanio je važnu odluku – nevakcinisanim igračima neće biti dozvoljeno učešće na turniru!

Australijan open će se održati od 17. do 30. januara 2022. godine, a titulu treba da brani Novak Đoković, koji još nije obelodanio svoj vakcinalni status u javnosti. Direktor turnira ipak se nada da će se srpski teniser pojaviti u Melburnu.

- Voleo bih da Novak Đoković dođe ovde. On je rekao da je vakcinacija za njega privatno pitanje i da neće pričati o tome. Većina tenisera i teniserki su vakcinisani. Voleli bismo Novaka ovde – rekao je Tili na pitanje o učešću Novaka Đokovića u Australiji.

Potvrda je vrlo brzo stigla i od dobro obaveštenih novinara Tajmsa, pa su u Melburnu i definitivno presekli da ne dozvole nevakcinisanima učešće na prvom Grend slemu sezone.

Video: Ronaldo je duplo bogatiji od Novaka Đokovića: Izbezumićete se od podataka o Kristijanovom imovini

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    20. novembar 2021 | 08:26

    NOVAČE BRATE MOJ. NEMOJ.

  • Jaćim

    20. novembar 2021 | 08:47

    Nek im igra Rod Lejver

  • 🔴🔵⚪

    20. novembar 2021 | 08:25

    Ne treba da ide! A oni kada budu videli sa im NAJVECI medju najvecima nece doci, imaju brzo da ga mole da dodje i on, bez obzira na vakcinu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA