"Imamo nevakcinisane, ali smo dobili dozvole": Troicki otklonio dileme oko Dejvis kupa

 
 ≫ 
  • 1

Selektor Srbije tvrdi da će sve proteći u najboljem mogućem redu i da će naši teniseri moći da nastupe bez problema u Insbruku

Teniseri Srbije uskoro će započeti svoj nastup na Dejvis Kupu. Naša zemlja se nalazi u grupi sa selekcijama Austrije i Nemačke i svoje susrete igraće u Insbruku, gde će domaćin biti upravo Austrijanci.

Međutim, zbog novouvedenih mera u ovoj zemlji vezanih za koronavirus i status nevakcinisanog stanovništva, pojavila se bojazan da bi mogli da ispaštaju i članovi tima Srbije koji nisu primili nijednu dozu cepiva.

Naime, Austrijanci su od 15. novmebra uveli svojevrstan lokdaun zbog koronavirus za sve nevakcinisane, koji će moći da izađu van svojih stanova samo kada idu na posao ili do prodavnica. Selektor Viktor Troicki potvrdio je da se to ne odnosi na naš tim.

- U Austriji su nevakcinisani u nekom lokdaunu, ne mogu gotovo nigde da idu. Mi imamo nekoliko članova koji nisu vakcinisani, ali smo dobili specijalne dozvole i svi članovi će moći da idu na trening iz hotela nesmetano - izjavio je Troicki za "Blic".

Video: Pevali su svi u glas: Nole, Janko i Viktor sa ženama napravili žurku na Karićevoj jahti u Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA