Endi Mari jedva slomio Srbina u Stokholmu, u osmini finala protiv Top 10 igrača

Đurasović je imao i set loptu...

  • 0
Endi Mari Ap/Tanjug

Višestruki Grend slem šampion Endi Mari odlično je startovao na turniru u Stokholmu pošto je u dva seta, ali uz veće zastoje, eliminisao Norvežanina srpskog porekla, Viktora Đurasovića - 6:1, 7:6(7).

Pretio je Britanac da će o čas posla da završi posao, ali se sve pretvorilo u više od sat i po vremena ozbiljnijeg zadatka.

U prvom setu je zaista bilo lako za Marija koji je uz dva brejka stigao do vođstva, a pritom Đurasović nije imao ni priliku da išta slično učini.

Posle brejka u prvog gemu drugog seta, svi su pomislili da nema još mnogo od igre, ali stigao je ribrejk za 3:3 koji je iskomplikovao situaciju.

Do taj-brejka su obe strane dobro čuvale svoj servis, a prvi do dve meč lopte stigao je Mari (6:4), ali je obe prokockao.

Đurasović je povezao tri poena, došao u situaciju da poravna na 1:1 u setovima, ali je Endi uspeo da prelomi na iskustvo i zaključi priču nekoliko momenata kasnije.

Nakon ovoga, Mari ima najteži mogući posao u Stokholmu, jer će igrati protiv prvog nosioca i člana Top 10, Janika Sinera iz Italije.

Video: Morao sam da zaštitim sebe, njegov faul je bio prljav! Jokić o udaranju Morisa, a Spolstra o njemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA