Medvedev poslao jaku poruku "hejterima" Novaka Đokovića

 
 ≫ 
  • 8

Rus ističe da ima utisak kako Novaka ne stavljaju u isti kontekst sa Nadalom i Federerom

Iako je izgubio finale Pariza od Novaka Đokovića, drugi teniser sveta Danil Medvedev biranim rečima je govorio o verovatno najboljem srpskom sportisti svih vremena!

Naime, Medvedev je imao poruku za Novakove "hejtere" koji kao i dalje ne shvataju šta je to srpski teniser učinio za ovaj sport.

- Ponekad mislim da se Novak ne stavlja u isti kontekst sa Nadalom i Federerom. Ako ‘hejteri’ ne počnu da primećuju šta je uradio i šta će tek uraditi… Možda deset godina pošto se bude povukao to bude slučaj. Novi igrači koji budu došli čitaće članke na Vikipediji i videće da je Novakovo ime svuda. To je bio slučaj sa mnom i sa Samprasom. Bio sam premali da bih ga gledao, ali sam čitao da je bio neverovatan - jasan je Medvedev.

Rus je bio taj koji je, na neki način, umanjio Novakovo dostignuće ove sezone, jer ga je pobedio u finalu US Opena i sprečio ga da osvoji kalendarski slem. Otuda je i znao da će finale Pariza biti neka vrsta osvete.

- Znao sam da će pokušati da se osveti, čak i ako meč ne bude isti. Mogao sam da osetim da zaista želi pobedu bez obzira na sve. Nad njim je nemoguće imati bilo kakvu psihološku prednost - rekao je Danil i dodao:

- Mogao sam da serviram bolje, mogao sam bolje da odigram neke ključne poene. Bio je to dobar tenis, a on je bio malo bolji. Bolje se snašao u odlučujućim trenucima drugog i trećeg seta. Ja sam te poene bolje odigrao u prvom setu. Mislim da je to to. Odigrao sam dobar duel protiv jednog od najboljih u istoriji.

Video: Đoković ušao u masters istoriju pobedom u Parizu: Ovo su najbolji potezi sa meča

Video: Đoković posle titule u Parizu o svojoj deci na tribinama: Prvi put su me gledali u finalu

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIN

    8. novembar 2021 | 07:49

    DEFINITIVNO, NOVAKU JE "MANA" ŠTO JE SRBIN.ŽIVEO TI NAMA NOLE.

  • Dasa

    8. novembar 2021 | 10:13

    Jedan...jedini...velicanstveni...nas Nole!!! Sve cestitke!!! Respekt!!!

  • 🌞

    8. novembar 2021 | 10:59

    Nije Noletu mana što je srbin. Srbine respekt 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA