Nole pravi srpsku školu tenisa: "Želim da napravim koncept koji je jedinstven u svetu"

 
 ≫ 
  • 2

Akademija Novak Đoković uskoro će početi sa radom, ali ima jedan bitan detalj

Novak Đoković je je pričao i o osnivanju sopstvene akademije, čiji rad tek treba da bude ozvaničen. Novak je istakao da Akademija neće biti po ugledu na druge i da bude klasičan klub za tenisere, već će selektirati najbolje talente za rad.

- Plan mi je da napravim sopstveni koncept akademije, u razradi je od decembra kada su tu bili pojedini i naši i strani igrači. Testiramo metodologiju i filozofiju rada i pristupa. Moj koncept, ako poredimo sa drugim akademijama, će biti drugačiji. Fokus će biti na kvalitetu, neće biti franšize.

- Želim da u akademiji bude prisutan stručni štab koji okružuje mene, a pomaže nam i Viktor Troicki koji je i selektor.

- Trudim se da okupim stručnjake iz Srbije i sveta i da napravim koncept koji je jedinstven, kako bih prenosio svoje iskustvo koje mi je pomoglo da postanem to što jesam.

- Još ne znamo kada ćemo ozvaničiti objavu o početku rada, neki turniri su se nametnuli u međuvremenu, radi se uporedo i na renoviranju. Želimo da se širimo i imamo više terena. Nekoliko faktora igra svoju ulogu i ne zavisi sve samo od nas. Želimo da imamo licencu još dugo godina, da turnir postane tradicija, a paralelno ćemo razvijati akademiju - rekao je Novak.

Video: Đoković poslao poruku pred početak Serbia Opena

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA