Uspešan dan srpskih teniserki u Majamiju, nakon Olge u glavnom žrebu će se naći i Nina Stojanović!

 
  • 0

Ona je savladala Betani Matek-Sands u dva seta – 2:0

Nakon što je prethodno plasman u glavni žreb turnira u Majamiju obezbedila Olga Danilović, to je učinila još jedna srpska teniserka! Nina Stojanović je uspela da savlada Betani Matek-Sands, takođe nakon dva seta i da za svega sat i 28 minuta prođe dalje – 2:0 (6:4, 6:3).

Naša teniserka je bila sedmi nosilac u kvalifikacijama, a meč protiv Matek-Sands počeo je na najbolji mogući način – brejkom. Doduše, uspela je Nina da ga ispusti u šestom gemu i to bez osvojenog poena na svoj servis, ali je to anulirala u devetom gemu kod rezultata 4:4, a da ga potom potvrdi i osvoji prvi set.

U drugom setu je takođe sve započelo brejkom Stojanovićeve, koja je potom u finalnom, devetom gemu još jednom oduzela servis Matek-Sands i tako stavila tačku na sjajno odigran meč.

Odlično je servirala danas srpska teniserka, imala je 72% ubačenog prvog servisa, a uz to je imala visoke procente realizacije, pa je osvojila ukupno 32 od 42 poena na prvom servisu. To joj je umnogome pomoglo da savlada svoju rivalku.

Video: Đoković: Sa 7 godina sam sebi postavio ciljeve

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA